Retete delicioase: Pui la cuptor cu tăiţei

Printeaza

O reteta de pui la cuptor cu taitei din: fileuri de pui, sare, piper, ulei, ceapa verde, smantana, vin alb, spaghettini si leurda.

Ingrediente:Retete_delicioase_Pui_la_cuptor_cu_taitei

  • 4 fileuri de piept de pui (a cca 150 g)
  • sare
  • piper
  • 5 linguri ulei
  • 2 cepe verzi
  • 100 ml vin alb
  • 200 g smântână
  • 400 g spaghettini
  • 1 mână leurdă, tocată

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 120 °C. Se sărează şi se piperează carnea; se prăjeşte de jur-împrejur în 2 lin­guri ulei cca 6 min. Se scoate din tavă şi se mai coace la cuptor cca 25 min.

Se taie ceapa rondele şi se căleşte într-o lingură de ulei; se stinge cu vin şi se dă în clocot. Se adaugă smântână, se amestecă şi se mai dă într-un clocot; se sărează şi se piperează.

Se fierb pastele al dente şi se călesc în 2 linguri ulei; se adaugă leurda şi se servesc cu pui şi sos.

Pui la cuptor cu tăiţei

Retete_delicioase_Pui_la_cuptor_cu_taitei

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.