Retete delicioase: Pot-au-feu

Printeaza

O reteta delicioasa de pot au feu din: os de vita, rasol de vita sau de porc, supa de gaina, ceapa, foi de dafin, coniac, morcovi, telina, gulie, varza de bruxelles, praz, cimbru, patrunjel verde, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Pot-au-feu

  •  500 g de os de vita cu maduva
  • 1 kg rasol de vita sau de porc
  • 2 l supa de gaina
  • ceapa
  • foi de dafin
  • 50 ml coniac
  • 4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 gulie
  • 500 g varza de bruxelles
  • 2 fire de praz
  • fire de cimbru
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Se fierb carnea, osul de vita si legumele in supa de gaina timp de 1 ora. Se scoate carnea de pe os si se taie rondele. Se indeparteaza spuma formata. Se strecoara legumele. Carnea se mai pune la fiert inca o ora impreuna cu condimentele si coniacul.

Se lasa sa scada pe foc. Se adauga apoi si legumele intregi sau taiate si se da cratita la cuptor pentru inca jumatate de ora. Se presara patrunjel si leustean tocat si se serveste fierbinte.

Pot au feu

Pot-au-feu

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.