Retete delicioase: Paste cu mazare si fasole

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de paste cu mazare si fasole din: paste fundite, fasole, mazare, ceapa, o conserva de sardele, salvie, sare si piper.

Ingrediente:Retete_delicioase_Paste_cu_mazare_si_fasole

  • 400 gr paste fundite
  • 100 gr fasole
  • 100 gr mazăre
  • 100 gr ceapă
  • 1 conservă de sardele
  • 50 gr unt
  • 2 crenguţe de salvie
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă clocotită cu sare, iar fasolea se alege de impu­rităţi, se spală în mai mul­te ape şi se fierbe separat.

Ceapa se curăţă, se spa­lă şi se taie cubuleţe, după care se pune la călit într-un vas cu untul topit şi fasolea fiartă şi se căleşte până de­vine sticloasă.

Peste ceapa călită se adaugă sardelele şi mazărea, se condimentează totul du­pă gust şi se mai călesc îm­preună câteva minute.

Pastele fierte se scurg bine de apă şi se pun peste compoziţia din vas, ames­tecând bine, iar înainte de servire se ornează cu salvie.

 Paste cu mazare si fasole

Retete_delicioase_Paste_cu_mazare_si_fasole

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.