Retete delicioase: Paella Marinera
PrinteazaO reteta delicioasa de paella marinera din: langustine, calamar, supa de peste, sofran, orez, carne din scoici, vin alb demisec, scoizi verzi, creveti, peperoncino, ulei de masline, usturoi si sare.
- 800 g langustine
- 700 g calamar proaspăt
- 200 ml supă de peşte
- 1 g şofran
- 1,5 kg orez prefiert
- 200 g carne din scoici
- 150 ml vin alb demisec
- 680-800 g scoici verzi
- 400 g creveţi
- un praf peperoncino
- 200 ml ulei măsline
- 40 g usturoi
- sare după gust
Mod de preparare:
Usturoiul cu peperoncino se pune într-o tigaie, în ulei de măsline, după care se adaugă toate fructele de mare şi se călesc puţin.
Se scurge apoi uleiul, se adaugă vinul, orezul, şofranul, supa de peşte şi sare după gust. Se lasă la fiert până scade.
Paella Marinera
Pofta buna!
Din cate stiam reteta de Paella Marinera e alta, putin diferita, dar poate nu stiam bine