Retete delicioase: Paella Marinera

Printeaza

O reteta delicioasa de paella marinera din: langustine, calamar, supa de peste, sofran, orez, carne din scoici, vin alb demisec, scoizi verzi, creveti, peperoncino, ulei de masline, usturoi si sare.

Ingrediente:Paella Marinera

  • 800 g langustine
  • 700 g calamar proaspăt
  • 200 ml supă de peşte
  • 1 g şofran
  • 1,5 kg orez prefiert
  • 200 g carne din scoici
  • 150 ml vin alb demisec
  • 680-800 g scoici verzi
  • 400 g creveţi
  • un praf peperoncino
  • 200 ml ulei măsline
  • 40 g usturoi
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Usturoiul cu peperoncino se pune într-o tigaie, în ulei de măsline, după care se adaugă toate fructele de mare şi se călesc puţin.

Se scurge apoi uleiul, se adaugă vinul, orezul, şofranul, supa de peşte şi sare după gust. Se lasă la fiert până scade.

Paella Marinera

Paella Marinera

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Din cate stiam reteta de Paella Marinera e alta, putin diferita, dar poate nu stiam bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.