Retete delicioase: Legume in sos picant

Printeaza

O reteta delicioasa de legume in sos picant din: rosii, vanata, patrunjel, dovlecel, rosii, ardei iute, usturoi, ceapa, ulei, condimente, piper si vin.

Ingrediente:Legume in sos picant

  •  2 rosii
  • 1 vanata
  • patrunjel
  • 1 dovlecel

pentru sos:

  • 1 k rosii
  • 1 ardei iute
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • condimente
  • piper
  • 1 pahar cu vin

 

Mod de preparare:

Speli legumele şi le ştergi cu un şervet. Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei încins. Adaugi roşiile decojite şi tocate mărunt.

Laşi să dea în câteva clocote, presari Delikat Legume după gust şi piper, apoi torni vinul. Când a ajuns la consistenţa dorită, pui ardeiul tocat mărunt şi usturoiul zdrobit.

Tai vânătă, dovlecelul şi roşiile rămase în felii potrivit de groase. Le aşezi într-un vas ter- morezistent, în straturi, pe lun­gime.

Printre ele, torni sosul de roşii şi laşi la cuptor, la foc mic, circa 40-45 de minute. La final, adaugi pătrunjel verde tocat.

Legume in sos picant

Legume in sos picant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.