Retete delicioase: Ficat de viţel cu ceapă

Printeaza

O reteta simpla de ficat de vitel cu ceapa din: ficat de vitel, ceapa, unt, ulei extravirgin de masline, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Retete_delicioase_Ficat_de_vitel_cu_ceapa

  • 600 g ficat de viţel
  • 500g ceapă
  • 40 g unt
  • 3 linguri de ulei extravirgin de măsline
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ficatul şi tăiaţi-l felii foarte subţiri. Tocaţi foarte fin ceapa şi căliţi-o într-o tiga­ie cu ulei şi cu unt, la foc foarte mic, cam 1 oră, amestecând din când în când.

După aceea, recompuneţi ficatul, săraţi şi piperaţi, apoi daţi focul mare încă 5 minute. Când e gata, presăraţi ficatul cu pătrunjel tocat şi serviţi imediat.

Ficat de viţel cu ceapă

Retete_delicioase_Ficat_de_vitel_cu_ceapa

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.