Retete delicioase de tocanita cu pui pentru un pranz in familie

Printeaza

Cand nu mai stiti ce sa gatiti, tocanita poate fi un fel de mancare rapid si gustos cu care nu o sa dati gres. Pentru a va bucura papilele gustative alege una dintre retetele propuse de noi!

Tocanita_de_pui

 

Reteta zilei: Tocanita de pui cu cartofi

Tocanita_de_pui_cu_cartofi_06Tocanita de pui cu cartofi din: pulpe de pui, ulei de masline, cartofi, cartof dulce, ceapa, sare, piper, supa de pui, boia de ardei, turmeric, usturoi, frunze de dafin. Ingrediente: 8 pulpe superioare dezosate 2 linguri ulei de masline 2 cartofi, decojiti si taiati bucati 1 cartof dulce, decojit si taiat bucati 2 cepe, feliate…

Read more »

 

Tocaniţă de rosii cu carne de pui

  Ingrediente: 1 piept de pui şi 2 copane 2 kg roşii 2 ardei graşi 2 cepe potrivite 200 ml ulei pătrunjel sare piper foi de dafin după gust   Mod de preparare: Tai pieptul şi copanele de pui în bucăţi, le speli bine şi le prăjeşti în uleiul încins bine. Când e gata, scoţi…

Read more »

Tocanita de pui cu ulei de masline

Tocanita de pui cu ulei de maslineCarnea de pui se prajeste in ulei incins si i se adauga 2 cepe potrivite, tocate marunt, 2 ardei copfi (sau ardei grasi) din congelator tocati fideluta, 5 catei de usturoi pisati, 2 rosii tocate marunt, 1 mana de masline fara samburi, sare si piper dupa gust, 1 foaie mica de dafin si putina coaja…

Read more »


Tocăniţă de pui cu cartofi

Ingrediente: doi piepţi de pui două cepe 4 căţei de usturoi o conservă de roşii pastă de roşii pastă de ardei 4 cartofi ulei de floarea-soarelui sare piper mărar pătrunjel oregano o frunză de dafin 4-5 boabe de piper mălai Preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se taie în felii subţiri şi se prăjesc în…

Read more »

Tocana de pui cu ardei

Ingrediente: 800 g piept de pui 4 cepe 250 ml sos de roşii 4-5 ardei graşi 1 ardei iute 2-3 căţei de usturoi pătrunjel ulei sare piper Preparare: Taie pieptul de pui cubuleţe şi spală-l in apă rece. Scurge-l şi condimentează-l cu sare şi piper. Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei încins. Stinge…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.