Retete delicioase de toamna

Printeaza

Pentru ca stim ca iubiti toamna, v-am pregatit retete apetisante:

Retete_9

Reteta zilei: Piept de pui pe pat de fasole verde cu sos de rosii

Piept_de_pui_pe_pat_de_fasole_verde_cu_sos_de_rosii_09Piept de pui pe pat de fasole verde cu sos de rosii din: piept de pui, zeama de lamaie, coaja de lamaie, oregano, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, fulgi chili, ulei de masline, sare, piper.   Ingrediente: 2-3 bucati piept de pui zeama de la o jumatate de lamaie coaja rasa de la o lamaie…

Read more »

Reteta zilei: Frigarui de pui cu sos de iaurt

Frigarui_de_pui_cu_sos_de_iaurt_10Frigarui de pui cu sos de iaurt din: piept de pui, iaurt, ulei de masline, mix de condimente picante, sare, suc de lamaie, usturoi, ghimbir, castravete, menta, coriandru, ceapa, ulei de masline, chimen.   Ingrediente : 2 bucati piept de pui dezosat, taiat bucati Ingrediente Marinata: 1 cana iaurt 1 lingura ulei de masline 3…

Read more »

Reteta zilei: Zacusca de fasole cu conopida

Zacusca_de_fasole_cu_conopida_30A sosit vremea sa preparati una dintre cele mai populare conserve pe care ni le ofera toamna pentru a ne putea bucura de acesta bunatate pe timp de iarna. Pentru a avea parte de zacusca, pe care de aceasta data am facut-o cu fasole si conopida, aveti nevoie de multa rabdare, ceva indemanare si ingrediente…

Read more »

 

Reteta zilei: Ciorba taraneasca de gaina cu legume

Ciorba_taraneasca_de_gaina_cu_legume_22Ciorba taraneasca de gaina cu legume din: carne de gaina, dovlecel, ardei, ceapa, telina, pastarnac, cartofi, bulion, sare, bors, patrunjel, leustean.   Ingrediente: 700g carne de gaina (aripi, spate, gat, pulpe) 1 dovlecel 2 ardei 2 cepe 1 telina 1 pastarnac o mana de fideluta cativa cartofi o cana de bulion sare bors sau zeama…

Read more »

Reteta zilei: Varza calita la cuptor cu carnati de casa

Varza_calita_la_cuptor_cu_carnati_de_casa_22Varza calita la cuptor este o macare traditionala romaneasca si ca sa iasa buna de tot trebuie neaparat sa folositi carnatii de casa. Cu ingrediente ieftine si la indemana oricui, Varza calita la cuptor cu carnati de casa nu necesita atentie deosebita la preparare, dar rezultatul final este gustos si satios.   Ingrediente 1 varza…

Read more »

 

Reteta zilei: Supa de legume cu carne de vita

Supa_de_legume_cu_carne_de_vita_08Supa de legume cu carne de vita din: unt, ceapa, morcovi, telina, cartofi, mazare, carne de vita, supa de carne de vita, cimbru, sare.   Ingrediente: 2 linguri unt 2 cepe, cuburi 2 cani de morcovi, cuburi 4 cesti telina, cuburi 5 cesti de cartofi, cuburi 1 cana mazare 1 kg carne de vita, taiata…

Read more »

Reteta zilei: Chiftelute de porc cu vita

Chiftelute_de_porc_cu_vita_05Chiftelute de porc cu vita din: ceapa rosie, branza, nuci de pin, rosii uscate, sos worcestershire, fulgi de ardei rosu, usturoi, oua, carne de vita, carne de porc, pesmet, patrunjel, oregano.   Ingrediente: ½ ceapa rosie, tocata marunt ½ ceasca branza rasa 3 linguri nuci de pin prajite 3 linguri de rosii uscate, tocate 1…

Read more »

Reteta zilei: Mix de muraturi cu ardei iute

Mix_de_muraturi_cu_ardei_iute_05Mix de muraturi cu ardei iute din: morcovi, telina, ardei gras, conopida, masline, ardei iute, sare, apa, otet, condimente, zahar. 1/2 kg morcovi, curatati si feliati . 1/2 telina, taiata bucati 2 ardei gras rosii, taiati cuburi 1/2 conopida, rupta buchetele ½ kg masline, fara samburi, taiate bucati 10-12 ardei iuti tocati 1 ceasca de…

Read more »

Reteta zilei: Tort cu pere si ciocolata

Tort_cu_pere_si_ciocolata_13Tort cu pere si ciocolata din: prajituri, unt, pere, branza philadelphia, smantana, ciocolata, zahar, lichior, gelatina, lamaie.   Ingrediente: 200g prajituri uscate cu nuci 100 g unt 450 – 500g de pere 375gr branza philadelphia 300ml smantana 100g ciocolata 4 linguri zahar 1 lingura lichior (dupa preferinta) 10g gelatina lamaie   Mod de preparare: Se…

Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete_cu_branza_si_ciuperci_14Bruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza.   Ingrediente: 1 bagheta, taiata felii ulei de masline 2 cepe, tocate 1 catel de usturoi, tocat 300gr ciuperci ¼ lingurita de sare Piper negru proaspat macinat ⅓ pahar vin alb sec 1 lingura…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.