Retete delicioase: Crema de iaurt

Printeaza

Se decojeşte 1 castra­vete lung şi se taie în două pe lung; se goleşte de seminţe cu linguriţa. Pulpa se rade, ca şi pulpa de la 4 ridichi. Se presară puţină sare şi se lasă să stea 10 min., să-şi lase zeamă. Se amestecă 500 g iaurt cu 2 linguri mărar tocat, 1 linguriţă coajă de lămâie rasă, 2 linguri ulei de măsline şi 1 lingură suc de lămâie.

Se lasă să se scurgă castraveţii şi ridichile şi se înglobea­ză în crema de iaurt, cu 50 ml apă. Se condimentează cu sare şi piper şi se dă la frigider 30 min. Se repar­tizează în pahare şi se presară pe fi­ecare câte 1 lingură nuci tocate. Se serveşte foarte rece.

Crema de iaurt

Crema de iaurt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.