Retete delicioase: Ciorbă de peşte

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de peste cu: peste, morcovi, ceapa, cartofi, rosii, masline, ardei gras, radacina de patrunjel, leustean, patrunjel, ardei iute, lamaie, sare.

Ingrediente:Ciorbă de peşte

  • 1 kg peşte
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 4 cartofi
  • 3 roşii
  • 100 g măsline rondele
  • 1 ardei gras mic
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 lămâie
  • sare

Mod de preparare:

Taie mărunt ceapa, iar rădăcina de pătrunjel şi morcovii dă-i pe râzătoare.Pune legumele să fiarbă în apă cu un praf de sare.

După 20 de minute, adaugă cartofii tăiaţi mărunt, ardeiul şi roşiile cubuleţe.

Lasă să fiarbă zece minute, apoi adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi potrivite.

Când legumele şi peştele au fiert, pune rondelele de măsline şi acreşte cu zeamă de lămâie, după gust.

Ciorbă de peşte

Ciorbă de peşte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.