Retete de Sarbatoare: Salata cu avocado si crabi

Printeaza

O reteta de salata cu avocado si crabi din: salata, miez de anghinara, avocado, crabi, otet de sherry, sare, piper, ceapa, verdeturi, ulei de masline, oua, caviar de somon, somon afumat si frunze de verdeturi.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Salata_cu_avocado_si_crabi

  • 2 capatani de salata verde (sau salata radicchio cu frunze rosii)
  • 600 g miez de anghinara
  • 2 avocado (copti)
  • 200 g crabi
  • 6 lingurite otet de sherry
  • 1 lingurita sare
  • piper negru macinat
  • 2 lingurite ceapa verde taiata marunt
  • 2 lingurite verdeturi asortate taiate marunt
  • 8 lingurite ulei de masline
  • 8 oua fierte taiate in doua
  • 80 g caviar de somon
  • 400 g somon afumat taiat felii subtiri
  • frunze de verdeturi asortate pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de la salată. Miezul de anghinară se lasă să se scurgă şi se taie felii.

Cele două avocado se taie fiecare în două, se scot sâmburii, iar partea cărnoasă se sco­beşte cu o linguriţă din coajă şi se taie în fe­lioare.

Oţetul pentru sosul marinat se toarnă în­tr-un castron. Se adaugă sarea, piperul, cea­pa şi verdeţurile.

Se încorporează şi uleiul cu telul. Crabii, felioarele de avocado. salata şi anghinara se marinează în sos şi se aran­jează pe farfurii.

Fiecare farfurie se ornează cu ouă. caviar de somon, felii de somon şi verdeţuri.

Salata cu avocado si crabi

Retete_de_Sarbatoare_Salata_cu_avocado_si_crabi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.