Retete de Sarbatoare: Rulouri de curcan cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri din carne de curcan, sare, cascaval, pesmet, ardei capia, ulei, salata verde, piper, mustar, oua, pasta de rosii, cimbru, busuioc, boia iute, miere.

Ingrediente rulouri:Retete_de_Sarbatoare_Rulouri_de_curcan_cu_sos

  • 500 g piept de curcan
  • sare150 g caşcaval
  • 150 g pesmet
  • 2 ardei capia
  • ulei pentru prăjit
  • o salată verde
  • piper
  • 1-2 linguriţe muştar
  • 3-4 ouă

Ingrediente sos:

  • 300 g pastă de roşii
  • cimbru
  • busuioc
  • sare
  • boia iute
  • piper
  • o linguriţă miere sau zahăr

Mod de preparare:

Se taie pieptul de curcan felii potrivite. Fiecare bucată se pre­sează cu ciocanul de şniţele.

Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă la mijloc o bucată de caşcaval, o fâşie de ardei capia, se rulează, se prinde cu o scobitoare şi se trece prin pesmet.

Separat, se bat ouăle spumă cu sare, piper şi muştar, iar rulo­urile se trec prin pesmet, ou, pesmet, apoi se pun să se prăjească în uleiul încins. După ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie.

Intr-o crăticioară, se pune uleiul, piureul de roşii, sarea, mierea, piperul, cimbrul, boiaua şi busuiocul.

Se lasă să fiarbă câte­va minute şi, după ce a fiert, se dă la rece. Rulourile se servesc cu sos de roşii şi garnitură de cartofi.

Rulouri de curcan cu sos

Retete_de_Sarbatoare_Rulouri_de_curcan_cu_sos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.