Retete de Sarbatoare: Escalop de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de escalop de porc cu vin alb din: snitel de porc, suc de lamaie, vin alb, faina, rosii cherry, ceapa, usturoi, supa de legume, unt, salvie, sare si piper.

Ingrediente:Retete_de_Sarbatoare_Escalop_de_porc

  • snitel porc feliat 800 g
  • suc de lamâie 110 ml
  • vin alb 60 ml
  • faina 30 g
  • rosii cherry 80 g
  • ceapa 50 g
  • usturoi 5 g
  • supa de legume 50 ml
  • unt 150 g
  • salvie
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Snitelul de porc feliat se aplatizeaza usor si se marineaza cu suc de lamâie, sare si piper.

Rosiile cherry se taie în jumatate. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt.

Snitelul marinat se tapeteaza cu faina si se coloreaza la tigaie în unt, dupa care se gateste la cuptor timp de 4 minute la temperatura de 175ºC.

În aceeasi tigaie se adauga restul de unt, ceapa, usturoiul, rosiile cherry, vinul alb, supa de legume, sare, piper si salvie.

Se retin pe foc legumele timp de 2 minute si se servesc alaturi de snitelul de porc.

Escalop de porc cu vin alb si lamaie

Retete_de_Sarbatoare_Escalop_de_porc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.