Retete de Sarbatoare: Ceafa de porc cu fructe de padure

Printeaza

O reteta delicioasa de ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc din: ceafa de porc, fructe de padure, otet de mere, ulei de masline, ceapa, busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Retete_De_Sarbatoare_Ceafa_de_porc_cu_fructe_de_padure

  • ceafa de porc fara os, feliata 720 g
  • fructe de padure 120 g
  • otet de mere 160 ml
  • ulei de masline 40 ml
  • ceapa 80 g
  • busuioc
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Fructele de padure se blendeaza si se amesteca cu ceapa si busuiocul taiate marunt.

Se prepara marinata din otetul de mere, ulei de masline, piureul de fructe de padure, ceapa, busuiocul, sare si piper.

Ceafa de porc feliata se marineaza timp de 2 ore dupa care se gateste pe gratarul încins.

Ceafa de porc se serveste calda împreuna cu marinata calda si garnitura de legume sotate.

Ceafa de porc cu fructe de padure si busuioc

Retete_De_Sarbatoare_Ceafa_de_porc_cu_fructe_de_padure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.