Retete de Revelion: Somon în aluat

Printeaza

O reteta gustoasa de somon in aluat din: file de somon, aluat, spanac, unt, ulei, lamaie, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Retete_De_Revelion_Somon_în_aluat

  • 800 g file de somon
  • 1 pachet aluat foitaj
  • 400 g spanac
  • 50 g unt
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 lamaie
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală fileurile, îndepărtează pielea, sărează- le şi stropeşte-le cu zeamă de lămâie. Pune bucăţile de peşte într-o tigaie cu ulei încins şi rumeneşte-le câte 2-3 minute pe fiecare parte. Scoate-le şi lasă-le deoparte.

Opăreşte spanacul (poţi folosi şi congelat) şi căleşte-l în unt până ce capătă o textură de pastă. Potriveşte de sare şi piper. Intinde spanacul peste foaia de aluat. Peste spanac, aranjează feliile de somon una lângă alta şi rulează. Dă la cuptor 25 de minute. Ornează cu pătrunjel.

Somon în aluat

Retete_De_Revelion_Somon_în_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.