Retete de Revelion: Rulouri din curcan

Printeaza

O reteta de rulouri din curcan: piept de curcan, suc de lamaie, sare, fulgi de chilli, praz, ricotta, patrunjel, caise si ulei de masline.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Rulouri_de_curcan

  • 800 g piept de curcan
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare mare
  • fulgi de chilli
  • 1 fir praz
  • 100 g ricotta
  • 1/2 legatura patrunjel tocat
  • 100 g caise uscate, tocate
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea ca pentru o ruladă subţire. Presăraţi-o cu sare, chili şi suc de lămâie. îndepărtaţi primele două straturi de foi ale prazului, opăriţi-l şi uscaţi-l. Ungeţi carnea cu brânza ricotta. Aşezaţi pe carne prazul, pătrunjelul, caisele şi rulaţi-o.

Tăiaţi această ruladă în opt rondele, înfăşuraţi-le cu sfoară, ungeţi-le cu ulei de măsline şi frigeţi-le pe grătar 10-15 minute.

Rulouri din curcan

Retete_de_Revelion_Rulouri_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.