Retete de Revelion: Piept de curcan cu capere

Printeaza

O reteta de piept de curcan cu capere din: piept de curcan, capere, supa de pui, faina, unt, lamaie, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Piept_de_curcan_cu_capere

  • 400 g piept de curcan
  • 2 linguri cu capere
  • 400 ml supa de pui
  • 75 g faina
  • 50 g unt
  • 1 lamaie
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcan în felii potrivit de groase şi stropeşte-le cu zeamă de lămâie din belşug. Lasă-le la rece 15 minute. Amestecă făina cu un praf de sare şi piper. Trece fileurile prin aceste amestec, scutură-le de excesul de făină şi rumeneşte-le în untul topit.

Stinge cu supa de pui, iar după ce a dat în primul clocot, adaugă pătrunjelul tocat şi restul de zeamă de lămâie.

Lasă pe foc până se leagă sosul, aproximativ zece minute. Spre final, adaugă caperele. Dacă sosul este prea gros, adaugă puţină apă sau supă. Serveşte alături de salată de roşii şi frunze de rucola şi busuioc.

Piept de curcan cu capere

Retete_de_Revelion_Piept_de_curcan_cu_capere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.