Retete de Revelion: Păstrăv umplut cu legume

Printeaza

O reteta de pastrav umplut cu legume din: pastravi, ciuperci, rosii, ulei, castravete, patrunjel verde, sare, piper si lamaie.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Pastrav_umplut_cu_legume

  • 4 pastravi potriviti
  • 1 kg ciuperci
  • 400 g rosii
  • 200 ml ulei
  • 1 castravete
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl treci prin făină, adaugi sare şi pi­per după gust şi apoi îl prăjeşti în ulei. Căleşti ciupercile tăiate felii şi apoi umpli peştele cu ele. Tai cea­pa, roşiile, castravetele şi le căleşti şi pe ele în ulei. Presari peste peşte pătrunjel verde tocat şi serveşti preparatul cald.

Păstrăv umplut cu legume

Retete_de_Revelion_Pastrav_umplut_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delia Vranceanu

    Chiar mi-ai facut pofta cu pastravul asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.