Retete de Revelion: Curcan cu sparanghel

Printeaza

O reteta de curcan cu sparanghel din: sparanghel verde, piept de pui, ulei, unt, sare, piper, supa, smantana, hasmatuchi, coaja rasa de lamaie, suc de lamaie si amidon.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Curcan_cu_sparanghel

  • 500 g sparanghel verde
  • 750 g piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • 400 ml supa
  • 100 g smantana
  • 1 legatura hasmatuchi
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 3 linguri amidon

 

Mod de preparare:

Spălaţi sparanghelul şi tăiaţi-l bucăţi potrivite. Tăiaţi carnea fâşii. încingeţi uleiul şi untul într-o tigaie şi prăjiţi fâşiile de carne.

Săraţi-le, piperaţi-le şi scoateţi-le pe o farfurie, apoi acoperiţi-le. Turnaţi supa în tigaie şi fierbeţi sparanghelul cca. 10 min. la foc mic, acoperit cu un capac. Tocaţi hasmaţuchi.

Adăugaţi-l în tigaie împreună cu smântână, fâşiile de carne, coaja şi sucul de lămâie, fierbeţi totul puţin şi legaţi cu amidon.

Ornaţi mâncarea cu fâşii de coajă de lămâie. Pentru garnitură puteţi prepara paste late.

Curcan cu sparanghel

Retete_de_Revelion_Curcan_cu_sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.