Retete de Revelion: Ciorba de varza acra

Printeaza

O reteta de ciorba de varza acra din: varza acra, carne de porc, carne de vita, carne de pui, carnat de casa afumat, orez, mazare, ceapa, morcov, pastarnac, pasta de tomate, patrunjel, sare, piper si zeama de varza.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Ciorba_de_varza_acra

  • 1/2 capatana de varza acra
  • 1/4 carne de porc
  • 1/4 carne de vita
  • 1/4 carne de pui
  • 1 fir carnat de casa afumat
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura mazare
  • ceapa
  • morcov
  • pastarnac
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • zeama de varza (in functie de preferinte)

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le tai în bucăţele. Tai şi varza şi carnea tot în bucatele. Pui carnea la fiert cu puţină sare.

După ce iei spuma, adaugi ceapa, morcovul, mazărea, păstârnacul şi, la urmă, orezul şi le laşi să fiarbă.

Când sunt aproape gata, pui o lingură de pastă de tomate, cârnatul tăiat bucăţele şi zeama de varză, înainte de a stinge focul, presari verdeaţă tocată mărunt.

Ciorba de varza acra

Retete_de_Revelion_Ciorba_de_varza_acra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.