Retete de Revelion: Bors de vitel

Printeaza

O reteta savuroasa de bors de vitel din: piept de vitel, rasol de vitel, ceapa, morcovi, ardei grasi, pastarnac, cartofi, rosii, taitei cu ou, leustean, condimente si bors.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Bors_de_vitel

  • 500 g piept de vitel
  • 1 rasol de vitel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina de pastarnac
  • 4 cartofi
  • 5 rosii
  • 150 g taitei cu ou
  • 1 legatura leustean
  • condimente
  • bors

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe, spălaţi- o şi puneţi-o la fiert în 5 litri apă şi condimente. Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma. După 40 de minute, adăugaţi morcovii, păstârnacul, ceapa şi ardeiul gras, curăţate, spălate şi tăiate în cubu­leţe.

Fierbeţi la foc mic 30 minute, apoi adăugaţi roşiile opărite, cu­răţate de pieiiţă, tăiate în cubuleţe şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mai mari.

Când carnea şi legumele sunt bine fierte, puneţi în oală fideaua şi mai fierbeti ciorba 10 minute. La final, puneţi leuşteanul tocat mărunt şi borsul, după gust.

Bors de vitel

Retete_de_Revelion_Bors_de_vitel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Daca sti cum sa-l faci iese o nebunie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.