Retete de Revelion: Barbun in sos picant

Printeaza

O reteta delicioasa de barbun cu: frunze de dafin, usturoi, otet, amidon, ulei de masline, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Retete_de_Revelion_Barbun_in_sos_picant

  • un kilogram barbun
  • 2 frunze de dafin
  • 2 căţei de usturoi
  • 125 ml oţet
  • 2 linguri cu amidon sau făină
  • 250 ml ulei de măsline
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală, se condimentează şi se trece prin amidon. Se încinge uleiul şi se prăjeşte peştele pe toate părţile. Se scoate peştele din tigaie, se presară ustu­roiul, oregano şi se adaugă frunza de dafin.

Se toarnă oţetul, puţină apă şi se lasă să fiarbă sosul până scade puţin. Se pun barbunii pe farfurie, se toarnă deasupra sosul şi se servesc.

Barbun in sos picant

Retete_de_Revelion_Barbun_in_sos_picant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.