Retete de post: Vinete la cuptor

Printeaza

Vinete la cuptor din: vinete, ardei, rosii, ceapa, usturoi, ulei, marar, patrunjel, sare.

Ingrediente:Vinete la cuptor

  • 3-4 vinete
  • 6 ardei grasi
  • 600 g rosii
  • 1 ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml ulei
  • marar si patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Coaceti vinetele si ardeii ca pentru salata. Curatati vinetele, scurgeti-le de zeama. Intr-o cratita puneti jumatae din vinete, rupte fisii,apoi jumatate de ardei copti rupti la fel, un rand de rosii taiate fin, verdeturi.

Repeteti intocmai. Ceapa taiata marunt caliti-o in ulei, adaugati usturoiul taiat si turnati acest amestec pe toata suprafata preparatului.

Dati la cuptor pt 20 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.