Retete de post: Salata de cartofi

Printeaza

Salata de cartofi din: cartofi, ardei, ceapa, rosii, masline, sare, piper, otet, lamaie, ulei, usturoi, busuioc.

Ingrediente:Salata de cartofi

  • 4 buc. cartofi
  • 4 buc. ardei grasi
  • citeva fire de ceapa verde
  • 4-5 buc. rosii
  • 100 gr. masline
  • sare
  • piper
  • otet
  • zeama de lamiie
  • ulei
  • patrunjel tocat
  • 2 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Cartofii fierti in coaja se curata si calzi se taie felii. Rosiile se taie la fel felii, ardeii se taie fisii lungi subtiri, cepele verzi se taie bucatele cu cozi cu tot.

Se freaca platoul cu usturoi, se amesteca bine toate legumele, se sareaza, se pipereaza, se toarna uleiul cu otetul sau zeama de lamiie si se presara patrunjelul tocat.

Se garniseste de jur-imprejur cu sferturi de rosii intercalate cu masline. Se serveste imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.