Retete de post: Prajitura de post cu gem

Printeaza

O retete de prajitura de post cu gem, cacao, coaja de lamaie si coaja de portocala

Ingrediente:Prajitura de post cu gem

  • 4 linguri de gem
  • trei sferturi de cană de zahăr
  • o lingură de cacao
  • o cană de apă
  • o jumătate de cană de ulei
  • o linguriţă de amoniac
  • o jumatate de lingurita de bicarbonat
  • 400 g faina
  • arome (coaja de lamaie si de portocala)

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredi­entele, se omogenizează, apoi se întinde o foaie care se pune în tavă şi se lasă să se coacă la foc foarte încet.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.