Retete de post: Icre din fasole alba

Printeaza

Icre din fasole alba din: fasole, ulei, lamaie, sare, boia, piper, masline, ceapa.

Ingrediente:Icre din fasole alba

  • 1/2 kg. fasole alba uscata
  • ulei
  • 1 lamiie
  • sare
  • boia
  • piper
  • 100 gr.masline
  • 1 buc.ceapa

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea inmuiata din ajun in apa rece cu sare. Cind s-a inmuiat, se scurge zeama (care se poate servi separat cu taitei), iar fasolea se trece printr-o sita deasa.

Piureul se freaca turnind ulei cu picatura, ca la maioneza. Cind este suficient de grasa se adauga zeama de lamiie, ceapa rasa, sare si boia pina capata culoarea roz ca icrele.

Se asaza pe un platou lung, se garniseste cu cite o gramajoara de masline tocate la distanta de 2-3 cm, alternind cu felioare subtiri de lamiie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • icre de fasole de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.