Retete de post: Ciuperci umplute la cuptor

Printeaza

Ciuperci umplute la cuptor din: ciuperci, marar, ceapa, tofu, usturoi, delikat, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ciuperci umplute la cuptor

  • 1kg ciuperci cu palaria mare de sera albe frumoase
  • 1 leg.marar
  • 1 ceapa mare
  • 150 grame branza tofu
  • 1 catel mic de usturoi
  • delikat
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala cipercile si se scot cu grija coditele; daca sunt prea stranse in interior se mai decupeaza putin inauntru ciuperca  1/2 din codite se maruntesc, ceapa se taie cubuletze mici si se pune la calit in ulei se adauga usturoiul pisat peste ceapa cand se rumeneste putin se adauga ciupercile coditele taiate si se lasa pana se rumenesc putin vor lasa apa si fierb putin pana se evapora apa si la sfarsit se adauga tofu taiate cubuletze mici  se mai lasa pe foc vreo 2-3 minute si se da deoparte.

Se adauga sare sau delikat, piper si mararul tocat. Intr-un vas yena uns cu ulei se pun cipercile palariutzele umplute cu cate o linguritza de compozitie ­una langa alta.

Se rade cascaval de post si se pune pe ficare ciuperca cate un mot mai mare de cascaval si se da la cuptorul incins.

Nu se pune apa in vas pentru ca ciupercile vor lasa apa cand scade apa si sunt putin rumenite se scot afara.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciuperci umplute de post la cuptor
  • ciuperci umplute de post
  • ciuperci umplute la cuptor de post

1 comentariu

  1. Sunt bune ciupercile astea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.