Retete de post: Ciuperci cu maioneza de post

Printeaza

Ciuperci cu maioneza de post din: ciuperci, cartof, ulei, sare, mustar.

Ingrediente:Ciuperci cu maioneza de post

  • 500 gr de ciuperci
  • 1 cartof
  • ulei
  • sare
  • 1 linguritza de mustar

 

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic. Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei  pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala.

La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat  si cui ii place verdeata marar sau patrunjel tocat mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.