Retete de post: Cartofi cu sos picant

Printeaza

Cartofi cu sos picant din: cartofi, ceapa, usturoi, rosii, bulion, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Cartofi cu sos picant

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 5 rosii
  • 1 lingura de bulion
  • boia de ardei iute
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul.

Se potriveste de sare si piper si se inabusa pina se ingroasa sosul.

Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pina se rumenesc.

Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul. Se orneaza cu masline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.