Retete de post: Cartofi copti cu zeama de varza

Printeaza

Cartofi copti cu zeama de varza din: cartofi, margarina, zeama de varza, sare.

Mod de preparare:

Puneti intr-o tava la cuptor cartofi nedecojiti (cati incap sau cati credeti ca puteti manca) .

Dupa ce s-au copt bine, va si asezti la masa, dar sa va luati langa voi margarina, zeama de varza, sare va decojiti cartoful si incepeti sa-l zdrobiti cu furculita, puneti margarina si sare pe el.

Dupa ce il gustati, luati si cate o inghititura de zeama de varza, e super bun va recomand sa mancati cartof cu cartof sa nu se raceasca.

Retete de post: Cartofi copti cu zeama de varza

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.