Retete de post: Ardei umpluţi cu legume

Printeaza

O reteta delicioasa de ardei umpluti cu: ciuperci, orez, cepa, rosii, sare, piper,ulei, patrunjel

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_legume

  • 8 ardei graşi
  • 100 g ciuperci
  • 50 g orez
  • o ceapă
  • o cutie de roşii în bulion sau 3 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate, orezul (spălat).

Când ceapa devine sti­cloasă se stinge cu o lingură de apă şi se lasă să fiarbă până se înmoaie orezul.

Când acesta s-a fiert se stinge focul, se adaugă pătrunjelul tocat fin şi cu acest amestec se umplu ardeii.

Se pun într-o cratiţă, se toacă roşiile şi se toarnă peste ardei împreună cu bulionul.

Se pune apă atât cât să se acopere ardeii, se aşază un capac peste cratiţă şi se dă la cuptor.

Ardei umpluţi cu legume

Ardei_umpluti_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.