Retete de post: Vinete pe grill marinate in cimbru si chilli
PrinteazaO reteta de post simpla si delicioasa de vinete pe grill marinate in cimbru si chilli din: vanata, cimbru, ulei de masline, fulgi de chilli, sare si piper.
- o vanata mare
- patru fire de cimbru
- ulei de masline
- 1/2 lingurita de fulgi de chilli
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie vanata in felii de grosime medie apoi asterne-le pe o farfurie cu sare, timp de 30 de minute, pentru a scapa de surplusul de apa din ele.
Dupa acest interval se ung cu ulei de masline si se pun pe tigaia grill incinsa, 3 minute pe ambele parti.
Se scot apoi intr-un bol, se amesteca impreuna cu chilli uscat si cu cimbru, piper, apoi se acopera vasul si se lasa o ora la marinat. reteta preluata de aici.
Vinete pe grill marinate in cimbru si chilli
Pofta buna!