Retete de post: Tort de post II

Printeaza

Tort de post

Ingrediente:Tort de post

  • 1cană de ulei
  • 11/2 cană de Cola
  • 1 cană de zahăr pudră
  • 2 linguri de cacao
  • 1 linguriţă de amoniac sau bicarbonat
  • drojdie cât jumătate de nucă
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Din aceste ingrediente (făină ca la un aluat de chec mai gros) se face o compoziţie bine legată, care se coace la foc potrivit.

După ce s-a răcit, se taie în două, se însiropează cu puţin lichior de cafea, apoi se umple cu cremă făcută din 4 linguri de margarină, 4 linguri de zahăr pudrăşi 2 linguri de ness. Se face o cremă spumoasă care se aşează între foi.

Deasupra se pun trei linguri de gem de caise şi se presară deasupra gem nucă de cocos sau nucă măcinată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Uuuuh..tort cu cola… bautura mea preferata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.