Retete de post: Tocanita de legume

Printeaza

Reteta de post: Tocanita de legume din: dovlecei, ardei gras, morcovi, cartofi, rosii, usturoi, suc de rosii, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Tocanita_de_legume

  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 6 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 150ml suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatam legumele si le taiem felii mari. Lasam rosiile întregi. Daca vrem le decojim. Incingem 4-5 linguri de ulei într-o cratita. Punem legumele, mai putin rosiile, usturoiul pisat si amestecam bine, presaram sare si piper si turnam sucul de rosii.

Fierbem pe foc mic pana se înmoaie. La final punem rosiile si oprim focul. Introducem în cuptor pentru înca 15 minute.

Tocanita de legume

Tocanita_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.