Retete de post: Tocanita de legume
PrinteazaReteta de post: Tocanita de legume din: dovlecei, ardei gras, morcovi, cartofi, rosii, usturoi, suc de rosii, ulei de masline, sare si piper.
- 2 dovlecei
- 1 ardei gras
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 6 rosii
- 4 catei de usturoi
- 150ml suc de rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatam legumele si le taiem felii mari. Lasam rosiile întregi. Daca vrem le decojim. Incingem 4-5 linguri de ulei într-o cratita. Punem legumele, mai putin rosiile, usturoiul pisat si amestecam bine, presaram sare si piper si turnam sucul de rosii.
Fierbem pe foc mic pana se înmoaie. La final punem rosiile si oprim focul. Introducem în cuptor pentru înca 15 minute.
Tocanita de legume
Pofta buna!