Retete de post: Tocanita de ciuperci cu verdeata

Printeaza

Tocanita de ciuperci din: ciuperci, ceapa, bulion, usturoi, patrunjel, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Tocanita_de_ciuperci

  • 700 g ciuperci
  • 4-5 cepe potrivite
  • 2 linguri cu bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi pune-o, împreună cu usturoiul zdrobit, la călit în două linguri cu ulei şi un praf de sare. Când s-a înmuiat, adaugă ciupercile tăiate în felii. Lasă pe foc până ce scade apa lăsată de ciuperci, amestecând din când în când.

Adaugă bulionul desfăcut în apă rece, piper şi sare după gust şi mărarul. Amestecă şi lasă pe foc 15-20 de minute. Dacă e nevoie, adaugă o ceaşcă de apă călduţă. Când e gata, serveşte tocăniţa fierbinte, cu mămăliguţă şi pătrunjel verde tocat deasupra.

Tocanita de ciuperci

Tocanita_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.