Retete de post: Tocana manastireasca
PrinteazaO reteta de post de tocana manastireasca din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei, rosii, marar, patrunjel verde si facultativ untdelemn.
- 3-4 dovlecei
- 4 cepe
- 4 morcovi
- 4 ardei
- 4 roşii
- o legătură de mărar
- o legătură de pătrunjel verde
facultativ:
- untdelemn (pentru prăjit)
Mod de preparare:
Curăţăm dovleceii cruzi, îi tăiem felioare, îi prăjim uşor până se rumenesc. Prăjim ceapa separat cu rondele de morcovi, la fel – ardeii, roşiile (sau, dacă nu este dezlegare la untdelemn, atunci doar le înăbuşim separat, în foarte puţină apă).
Punem apă şi lăsăm să fiarbă. Când e gata, punem dovleceii. Tocăm mărar şi pătrunjel şi presărăm deasupra.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- tocanita manastireasca
Buna tocanita asta