Retete de post: Tocana manastireasca

Printeaza

O reteta de post de tocana manastireasca din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei, rosii, marar, patrunjel verde si facultativ untdelemn.

Ingrediente:Tocana manastireasca

  • 3-4 dovlecei
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 4 ardei
  • 4 roşii
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel verde

facultativ:

  • unt­delemn (pentru prăjit)

 

Mod de preparare:

Curăţăm dovleceii cruzi, îi tăiem felioare, îi prăjim uşor până se rumenesc. Prăjim ceapa separat cu rondele de morcovi, la fel – ardeii, roşiile (sau, dacă nu este dezlegare la untdelemn, atunci doar le înăbuşim separat, în foarte puţină apă).

Punem apă şi lăsăm să fiarbă. Când e gata, punem dovleceii. Tocăm mărar şi pătrunjel şi presărăm deasupra.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • tocanita manastireasca

1 comentariu

  1. Maricica Neculce

    Buna tocanita asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.