Reţete de post: Tocană de mazare cu mărar

Printeaza

Tocană de mazare cu mărar

Ingrediente:Tocană de mazare cu mărar

  • 1 si 1/2 kg mazăre (congelată sau de la borcan)
  • 1 si 1/2 ceaşcă ulei
  • 4 cepe tăiate mărunt
  • 5 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceaşcă suc de roşii
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa tocată şi mor­covul tăiat rondele subţiri şi când s-au înmuiat adaugi mazărea şi apă cât să le cuprindă. Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi adaugi în cratiţă la 10-15 minute după ce ai pus mazărea.

Când zarzavatul este bine fiert, torni sucul de roşii, pui sare şi piper după gust, mai dai în 2-3 clo­cote, iei mâncarea de pe foc şi pui mărarul tocat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.