Retete de post: Telina de post

Printeaza

O reteta de post de telina de post din: telina, untdelemn, faina, ceapa, bulion si zahar.

Ingrediente:Telina de post

  • 750 g ţelină
  • 2 g untdelemn
  • 10 g făină
  • două cepe
  • 10 g bulion
  • 10 gzahăr

 

Mod de preparare:

Se prăjesc feliile de ţelină peste care se adaugă sosul românesc îndulcit cu zahăr şi se garniseşte la urmă cu foi verzi de ţelină tăiate mărunt, dacă voim să adăugăm şi 5-6 măsline, fără sâmburi, în care caz nu se mai îndulceşte sosul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.