Retete de post: Tarhana cu varza

Printeaza

O reteta de post de tarhana cu varza din: tarhana, faina, varza murata, morcovi, gogosar, untdelemn, sare, piper, dafin si facultativ caeva linguri de smantana.

Ingrediente:Tarhana cu varza

  • tărhană
  • 500 g făină
  • o căpăţână de varză murată
  • doi mor­covi
  • un gogoşar scos din oţet
  • o ceşcuţă de untdelemn
  • sare
  • piper
  • dafin
  • facultativ: câteva linguri de smântână

 

Mod de preparare:

Varza se desărează apoi se toacă fin. Morcovul şi gogoşarul se taie pătrăţele. Se călesc toate legumele în untdelemn, apoi se înăbuşă stro­pite cu puţină zeamă de varză.

Se adaugă tărhana, se mai căleşte puţin şi se serveşte fierbinte, eventual cu adaos de smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.