Retete de post: Supa de spanac si linte

Printeaza

O reteta de post gustoasa de supa de spanac si linte din: linte uscata, apa, ceapa, usturoi, pasta de tomate, frunze de spanac, patrunjel, piper, ardei iute si zeama de lamaie.

Ingrediente:Supa de spanac si linte

  • 150 grame linte uscata
  • 800 ml apa
  • o ceapa mare alba, tocata
  • trei catei de usturoi, tocati
  • 150 grame pasta tomate
  • 200 grame frunze spanac
  • o legatura patrunjel
  • jumatate lingurita piper macinat
  • un sfert lingurita ardei iute uscat
  • o lingurita de zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Puneti lintea in apa, dati in clocot, micsorati apoi focul, puneti capacul la oala si tineti-o 30 de minute. Adaugati apoi ceapa, usturoiul si paste de tomate si tineti inca 30 de minute.

Dupa acest interval adaugati spanacul, taiat marunt, patrunjelul, piperul si ardeiul iute. Amstecati bine si mai tineti inca 10 minute.

La final de tot adaugati zeama de lamaie si eventual sare. Zeama de lamaie poate fi inlocuita si cu otet balsamic. Reteta preluata de aici.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.