Retete de post: Supa de rosii cu fidea II

Printeaza

Supa de rosii cu fidea din: ardei, morcovi, cartofi, dovlecel, rosii, fidea.

Ingrediente:Supa de rosii cu fidea

  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 kg rosii
  • fidea

 

Mod de preparare:

Pun la fiert intr-o oala 2 ardei,2 morcovi,2 cartofi,1 dovlecel si rosii taiate in 4 pina umplu aproape oala,pui apa cat mai incape si le pui la fiert.

Cind sunt fierte toate alea,scurgi zeama intr-o alta oala,pasezi toate legumele si le pui peste zeama rezultata,mai adaugi apa cat vrei sa fie oala de plina si pui din nou la fiert,adaugi delikat,sare fidea sau taitei fara ou,cind sunt fierti,patrunjel si leustean si gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.