Retete de post: Supa de rosii cu fenicul si varza

Printeaza

Supa de rosii cu fenicul si varza din: rosii, patrunjel, fenicul, ceapa, fidea, morcov, varza, ulei, sare, piper.

Ingrediente: Supa de rosii cu fenicul si varza

  • două cutii de roşii în bulion
  • o rădăcină de pătrunjel
  • un fenicul
  • o ceapă
  • fidea
  • un morcov
  • o jumătate de varză
  • două linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se taie solzişori, se căleşte rapid în puţin ulei şi se stinge cu o cană de apă. Se acoperă oala şi se lasă să fiarbă la foc mic.

Intre timp se curăţă pătrunjelul, morcovul, feniculul şi varza, se taie şi se adaugă în oală, având grijă ca legumele să fie acoperite cu apă. Se lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 20 de minute.

Se adaugă roşiile, fideaua şi se lasă să mai dea câteva clocote. Se sărează şi se piperează după gust, se mai lasă timp de cinci minute pe foc şi se dă deoparte. Se presară frunze de pătrunjel tocate fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.