Retete de post: Supa de legume

Printeaza

Supa de legume din: morcovi, cartofi, ceapa, ardei gras, paste, ulei, verdeata si sare.

Ingrediente:Supa_de_legume

  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 100 g paste fara ou
  • 2 linguri ulei
  • verdeata
  • sare

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală, se curăţă si se taie cât mai mărunt. O oală cu doi litri de apă se pune la fiert, se adaugă un praf de sare şi ulei şi, când dă apa în clocot se pun ceapa, morcovii şi cartofii. Se lasă să fiarbă 15 minute şi apoi se adaugă ardeiul gras.

După ce şi ardeiul este fiert, se pun pastele şi se mai lasă un clocot. Se stinge focul, se presară verdeaţa tăiată mărunt şi se lasă 5 minute înainte de a servi supa.

Supa de legume

Supa_de_legume

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Supa de legume merge si fara paste

  2. Da, merge si fara, dar parca mai buna e cu paste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.