Retete de post: Supa crema de legume

Printeaza

Supa crema de legume

Ingrediente:Retete de post Supa crema de legume

  • 2 ţeline mici
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă
  • ardei
  • roşii
  • dovlecei (de la congelator)
  • 1-2 linguri pătrunjel tocat (conge­lat sau uscat, sau verde)
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert 2 l apă cu un praf de sare. Cureţi apoi ceapa, cartofii şi ţelina, tai cartofii cubuleţe, ceapa o toci mărunt, dai ţelina pe râzătoare şi când apa dă în clo­cot le dai drumul în oală împreună cu celelalte zarzavaturi congelate.

După ce au fiert toate, strecori legumele, le pasezi, le adaugi în zeamă, le mai dai într-un clocot, presari pătrunjelul tocat şi dai oala deoparte. Tai 3-4 felii de pâine, le usuci la cuptor 15-20 de minute şi când sunt gata le stropeşti cu foarte puţin ulei.

Poţi astfel consuma supa cu crutoane când e post sau cu smântână când mănânci şi de dulce.

Reţete de post: Supă cremă de legume

Retete de post Supa crema de legume

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.