Retete de post: Supa-crema de dovlecei

Printeaza

O reteta delicioasa de supa-crema de dovlecei cu:dovlecei, cartofi, ceapa, margarina, smantana de soia, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Supa-crema de dovlecei

  • 1 kg dovlecei
  • 300 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri cu margarina
  • 100 ml smântână de soia
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Taie ceapa şi cartofii în cubuleţe şi pune-i la fiert în apă cu sare şi ulei. Când sunt aproape fierţi, adaugă dovleceii tăiaţi cubuleţe. După ce au fiert toate legumele, scurge-le de zeamă şi trece-le printr-o sită sau pasează-le cu furculiţa.

Adaugă margarina şi subţiază cu zeama în care au fiert legumele până obţii consistenţa dorită.

Supa crema de dovlecei

Supa-crema de dovlecei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.