Retete de post: Supa crema de conopida – usor de preparat
PrinteazaSupa crema de conopida din: conopida, orez, radacina de pastarnac, ceapa, ulei, marar, sare, piper, crutoane.
- o conopida
- 4 linguri orez
- o radacina pastarnac
- o ceapa
- o lingurita ulei
- marar
- sare
- piper
- crutoane
Mod de preparare:
Conopida se spală bine si se rupe bucheţele care se pun la fiert în apă cu sare. Se curăţă rădăcina de păstârnac, se spală, după care se pune în oala în care fierbe conopida. Se lasă la fiert apro¬ximativ 20 de minute.
Apoi, în oală, se adaugă ceapa si orezul si se mai lasă 15 minute la fiert. Se pun legumele din supă într-un bol si se mixează cu ulei, se potriveşte gustul de sare si piper si se pune mărarul Se aduce supa-cremă de legume la masă cu crutoane.
Supa crema de conopida
Pofta buna!