Retete de post: Stevie de post

Printeaza

Stevie de post

Se opăresc foile, se scurg şi se pun cu puţin untdelemn şi se călesc.

De altă parte se face un sos românesc cu ceapă şi bulion, se varsă peste ştevie, se lasă să se fiarbă bine şi se dă la rece după ce s-a acrit cu lămâie.

 


Poate iti place si:

Ciorba de stevie cu cartofi

Ciorba de stevie cu cartofi

Ciorba de stevie cu cartofi din: stevie, ceapa, usturoi, cartofi, bulion, oua, orez, bors, morcovi, leustean, marar, sare, piper, marar. Ingrediente: 4 legături ştevie 1 ceapă uscată mare 6-8 fire ceapă verde 4 fire usturoi verde 5 morcovi noi 2 linguri bulion 4-5 cartofi noi medii 2 ouă 4 linguri orez 800 ml borş 1 legătură […]

Ciorba de stevie cu bors

Supa de stevie

Supa de stevie din: stevie, untdelemn, faina, sare. Ingrediente: 1250 g ştevie 100 ml untdelemn o lingură făină sare   Mod de preparare: Se curăţă ştevia, se spală în mai multe ape, ca să se cureţe de pământ. Se pune la fiert apă clocotită cu sare, într-un vas descoperit, ca să-şi păstreze culoarea verde. După […]

Clatite cu stevie si ricotta

Clatite cu stevie si ricotta

Clatite cu stevie si ricotta din: faina, ou, lapte, sare, ulei, stevie, ricotta, usturoi, ceapa, unt, lapte, parmezan, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 140 g făină 1 ou 300 ml lapte sare ulei de măsline Pentru umplutura: 200 g ştevie (sau spanac) 220 g ricotta 1 căţel de usturoi 1 ceapă tocată fin 2 linguri cu […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.