Reţete de post: Spanac cu piure de cartofi

Printeaza

Spanac cu piure de cartofi

Ingrediente:Spanac cu piure de cartofi

  • 1 kg spanac
  • 2-3 linguri margarină
  • 1/2 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte să găteşti, scoţi spanacul din congelator şi îl pui într-un vas ca să se decongeleze şi să se scurgă bine. Spanacul decongelat îl tai mărunt.

Separat, într-o tigaie topeşti margarina şi căleşti ceapa tăiată mărunt. Adaugi apoi spanacul, sare şi piper după gust şi un pahar cu apă. Acoperi şi fierbi înăbuşit până va scădea toată apa.

Separat, faci un piure de cartofi cu mar­garină, apoi răstorni spanacul pe o farfurie (în mijlocul ei), iar de jur-împrejur pui piureul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.