Retete de post: Snitel de ciuperci

Printeaza

O reteta gustoasa de Snitel de ciuperci din: ciuperci, pesmet, faina, sare, piper, marar si ulei.

Ingrediente:Snitel_de_ciuperci

  • 1 kg ciuperci cu palarie mare
  • pesmet (in post) sau 2 oua (in perioada dulce)
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • ulei pentru gatit

 

Mod de preparare:

Speli ciuperci­le, le usuci şi le presari cu sare şi piper. Rupi picioruşele ciuper­cilor şi le toci mărunt.

Baţi ouăle cu făina şi pasta de ciuperci şi adaugi sare şi piper. Treci pălă­riile ciupercilor prin ou (de dul­ce) sau prin pesmet (de post) şi le pui la prăjit în ulei încins cu ţuguialaîn sus.

Când s-au rume­nit, le întorci, iar restul de umplu­tură îl torni în scobitură ca într-o farfurioară.

Acoperi ciupercile în tigaie şi le prăjeşti la foc mic. Serveşti şniţelele de ciuperci cu mărar tocat.

Snitel de ciuperci

Snitel_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • snitele de ciuperci

1 comentariu

  1. Sunt bune snitelele astea? Nu am facut niciodata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.