Retete de post: Sarmale de post cu nuca

Printeaza

Sarmale de post din: orez, ceapa, morcov, verdeata, bulion, varza murata, stafide, nuca, sare, piper.

Ingrediente:Sarmale de post cu nuca

  • 1 pahar orez
  • 3 cepe mari
  • un morcov
  • verdeata tocata
  • 3-4 linguri bulion
  • 1 varza mare murata
  • 100 g stafide
  • 100 g nuca
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa tocata se prajeste in ulei pina devine galbena(nu se caleste), apoi se adauga morcovul ras, si orezul ales si spalat.

Se adauga 1-2 linguri bulion, 2-3 linguri apa, sare si piper. Se amesteca bine pina scade, se adauga dupa ce s-a racit nuca tocata, stafidele care au fost inainte tinute intr-un pahar de apa rece si verdeata tocata.

Se fac ruleaza sarmalele se pun intr-o oala, se adauga restul de bulion si un pahar de apa si se dau la cuptor 30-45 min.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.